Home Klantenservice Onderhoud Hoe bewaar ik mijn leren schort?

bewaren leren schortJe schort bewaren

Als je druk bent geweest met het poetsen en schoonmaken van je leren schort, dan is het natuurlijk belangrijk om deze ook om een goede manier te bewaren. Wat als eerste belangrijk is voordat je je schort opbergt is dat deze volledig is opgedroogd. Als je schort niet goed droog is, dan is er een grote kans dat deze gaat schimmelen. Dit wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen.

Katoenen zak

Als je schort schoon en droog is, dan kan je hem opbergen in de zak die je bij je bestelling geleverd krijgt. Dat is de katoenen zak die op de foto te zien is. Het is belangrijk dat het bewaren in deze of een vergelijkbare zak gebeurd. Bewaar leren producten nooit in een plastic zak, want dan kan het leer niet ademen. Leer is een natuurproduct, dus is het belangrijk dat het niet helemaal afgesloten wordt.

Gebruik je jouw leren schort alleen in de zomermaanden, bijvoorbeeld achter de bbq, dan is er een grote kans dat je schort voor lange tijd opgeslagen ligt. Zorg er dan voor dat je schort schoon is en ingevet voordat je deze voor de winter opruimt. Leg het schort in een droge ruimte, dus binnen in huis is beter dan in de schuur. Zo zorg je er voor dat je het volgende bbq seizoen weer een mooi schort hebt.

 

2 replies on “Hoe bewaar ik mijn leren schort?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *