Onze leren schorten op TV

leren schort op tv

Zweedse tv-kok / Andreas

Andreas Mathiasson draagt ons Mr Been schort tijdens zijn tv-uitzendingen. Dit vinden wij stoer en delen dit graag met jullie! Andreas is bekend van het BBQ rub merk Backyard Hero, dit zijn allemaal soorten BBQ kruiden. Denk bijvoorbeeld aan mooie kruidencombinaties voor jouw stuk vlees of kip op de barbecue.
Ook kun je bij hem terecht voor barbecue tips, barbecue tools of bijvoorbeeld voor het kopen van een Green Egg. Helaas is zijn website wel in het Zweeds. Andreas is een echte Grill Master en om die reden past een leren schort van Mr Been perfect bij zijn plaatje.

Een leuk weetje is dat Andreas in 2013 deel nam aan de Grill Masters op tv, hij is als eerste geëindigd.
De leren schorten zijn ideaal voor het koken en het barbecueën. Ze zijn populair omdat ze er mooi en stoer uitzien, maar ook omdat ze functioneel zijn. Het leer zorgt voor bescherming van je kleding en tegen de hitte van de pan of barbecue. Daarbij kun je gemakkelijk een theedoek en barbecue-gereedschap aan je schort hangen.

leren schort custom logo

Een gepersonaliseerd leren schort is iets waarin jij onderscheidend zou kunnen zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan jouw naam of bedrijfsnaam op ons leren schort te laten graveren. Een stukje tekst of een andere naam zou ook kunnen als je bijvoorbeeld een leren schort aan iemand cadeau zou willen doen. Laat het ons weten en wij maken voor jou een op maat gemaakt leren schort. Daarbij voegt het op professioneel gebied veel toe wanneer je eigen logo/naam goed zichtbaar is.
Het graveren doen wij met behulp van een lasersnijder. Zo kan elke logo of naam naar ons opgestuurd worden en de logo/naam heel gedetailleerd op het schort gegraveerd worden.

 

Wil jij ook een leren schort bestellen?

Geen probleem, dat kan direct online.

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *