vragen over leren schorten
ANSWERS TO YOUR QUESTIONS

Frequently Asked Questions

Wat is de levertijd?

Ik heb ongeveer 1 dag nodig voor het produceren van het schort. Vervolgens versturen we het schort met PostNL, dit duurt meestal 1 werkdag. Je ontvangt je pakketje dus tussen de 1 à 2 dagen. Maar maak je geen zorgen ik houd je op de hoogte. Je krijgt van mij een mail om je bestelling te bevestigen en vervolgens eentje wanneer het schort klaar is voor verzending. Als het leren schort door PostNL in ontvangst is genomen, krijg je een track & trace code in je mail. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van jouw zending.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland wordt alles gratis verzonden. Naar België verstuur ik voor €4,95. De rest van de wereld kost €7,95. Lekker simpel.

Kan ik het leren schort terug sturen?

Balen dat je niet blij bent met je schort. Je mag het schort retour sturen als je het toch niet zo tof vindt. Dit kan binnen 14 dagen. Stuur ons even een bericht via de contactpagina zodat ik weet welk schort er terug komt en waarom. Is er iets met je schort aan de hand, geen probleem. Neem dan ook even contact op en dan zorg ik dat jouw schort zo snel mogelijk gefixed wordt. Als je een schort met een gegraveerd logo of met naam koopt, dan kan je deze helaas niet terugsturen. 

Wat kan ik doen om mijn leren schort mooi te houden?

Je kunt natuurlijk ook even de blogpost lezen die ik hier aan gewijd heb, maar hier even in het kort… Na gebruik kan je je schort even afnemen met een vochtig doekje (gebruik geen zeep). Afhankelijk van hoe intensief je het schort gebruikt zal je ook af en toe het schort in moeten vetten. Dit doe je met een droge doek en een beetje blanke schoensmeer. Wrijf het schoensmeer op je doek en vervolgens op je schort. Als je het hele leren schort hebt gepoetst, laat je het vet 10 tot 15 min intrekken. Uiteindelijk poets je met een schone droge doek het schort nog een beetje op. Nu kan je er weer weken tegenaan!

Gemiddelde reactietijd 4 uur

I'm here to help