Gratis houten snijplank

Bij bestelling van een leren schort

Ontvang nu gratis een houten snijplank bij bestelling van een leren schort. Je hoeft hier niks voor te doen, de plank wordt automatisch bij je bestelling geleverd.

Deze houten planken worden met de handgemaakt bij een lokale meubelmaker van lokale bomen. Het leren handvat is gemaakt van plantaardig gelooid leer. Samen elkaar een mooi ecologisch verantwoord product t.w.v. €35,-

snijplank leren handvat

Leuk om cadeau te geven en te krijgen

Wil je iemand een leren keukenschort cadeau geven voor sinterklaas of kerst? Kies dan bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerd leren schort met naam of logo. Deze houten plank krijgt je er gratis bij. Dit maakt je cadeau nog specialer.

cognac-leren-schort
beige-leren-schort
donker bruin leren schort
snijplank hout leren handgreeep

Houten snijplank

De gratis houten snijplank is met de hand gemaakt in Nederland. Ze worden vervaardigd van Nederlands bomen. Het beukenhout wat gebruikt wordt is zeer geschikt als snijplank. Het is hard genoeg om niet snel te slijten, maar niet zo hard dat het je mes beschadigd. De ronde vorm zorgt er voor dat de plank ook te gebruiken is als bijvoorbeeld kaasplank. De snijplank heeft een doorsnee van 30cm. De plank wordt voor verzending door ons in de olie gezet. Hierdoor blijft de plank nog langer mooi. Let wel op! De plank is niet geschikt voor in de vaatwasser.