Gratis leren ovenhandschoen

Gratis verzending Handgemaakt in NL Personaliseer met tekst & logo Binnen 7 dagen verzonden

Ontvang t/m 31 augustus bij bestelling van een leren schort gratis een leren ovenhandschoen t.w.v. €45,-

Je ontvangt bij elke bestelling een leren ovenhandschoen in de kleur van jouw leren schort. Zo heb je de perfecte match voor in de keuken of achter de BBQ. Of je nou een BBQ schort besteld of een leren schort met naam, je ontvangt altijd een ovenhandschoen er bij. Hier hoef je verder niks voor te doen.

Wees niet te laat met bestellen, je hebt nog:

gratis ovenhandschoen bij leren schort

Leren ovenhandschoenen

We hebben 5 verschillende leren ovenhandschoenen of ovenwanten. Ze zijn in dezelfde kleuren en in hetzelfde materiaal als de leren schorten. Daarom matchen ze perfect. Hieronder vind je alle verschillende modellen.

De ovenhandschoenen zijn gevoerd met een zacht en hittebestendig materiaal. Hierdoor beschermen ze je handen goed tegen de hitte tot een temperatuur van 300 graden celsius. Net als de schorten zijn leren ovenwanten met de handgemaakt in ons atelier. Ze worden met de hand gesneden en gestikt. Als laatste worden ze goed ingevet voor gebruik, zodat ze nog langer mee gaan.

Leren-ovenwanten-donkerbruin
Leren-ovenwanten-cognac
zwarte leren ovenwant
Leren-ovenwanten-beige-2

Bestelling en levering

De leren schorten die voor 15.00 uur besteld worden de volgende dag geleverd. Bestel je een leren schort met een naam of logo, dan kan het soms een dag extra duren. Verzending van de leren schorten binnen Nederland is gratis. Voor onze internationale tarieven kijk je op onze verzendpagina.