Verzenden

Verzenden binnen Nederland

Alles pakketten worden binnen Nederland gratis verzonden! Deze verzending gaat met PostNL. Op het moment dat je een product besteld dan krijg je van ons een mail met daarin een bevestiging van de verzending.
‘s Avonds rond een uur of 8 krijg je ook nog een mail van PostNL met daarin de Track & Trace gegevens van je zending. Als je op de link in je mail klikt, dan zie je hoe laat je pakket wordt afgeleverd.

Je kan je bestelgegevens en Track & Trace code ook vinden in je account (dit geld alleen als je een account hebt aangemaakt).

Regio Kosten
Nederland Gratis
Europa €9,95
Rest van de wereld €17,50

Europa

De verzending binnen Europa is voor een vaste prijs van €9,95. Deze pakketten worden verstuurd met DPD. De levertijden variëren van 3 tot 7 dagen. Je krijgt van ons een bevestiging op de dag van verzending. De volgende dag ontvang je van DPD een email met de tracking code.

Wereld

Met welke dienst we je pakket versturen hangt af van de locatie waar het heen moet. Als je een bestelling hebt geplaatst nemen we contact met je op over de levertijd en met welke dienst dit geleverd wordt. De prijs staat wel al vast, namelijk €17,50.