Leren BBQ schort

Een leren BBQ schort is de trend van het moment. Overal kom je ze tegen. Op televisie, in reclames, in restaurants en in de horeca. Leren barbecue schorten zijn zo populair vanwege de stoere en elegante uitstraling, maar ook omdat ze ontzettend praktisch zijn. Dit lederen product is bijna niet te verslijten. Het leer is ontzettend robuust, kan gemakkelijk tegen een stootje en wordt alleen maar mooier naarmate je het vaker hebt gebruikt.

De lederen BBQ schorten zorgen ook voor sfeer en gezelligheid. Daarnaast zorgt het sowieso voor uitstraling en dat je eruit ziet als een professionele grillmaster. Hoewel het natuurlijk kenmerkend is voor achter de BBQ, kun je een leren BBQ schort natuurlijk ook in de keuken gebruiken.

Je kunt bij ons direct online bestellen. Bestel je dit stoere product voor 15.00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis. Ben jij gelijk klaar voor de zomer en het BBQ seizoen!

Gratis verzending Handgemaakt in NL Personaliseer met tekst & logo Binnen 7 dagen verzonden
leren bbq schort

‘Handy’

Naast de voor de hand liggende redenen om een stoer schort voor het barbecuen te dragen, zijn er ook een aantal praktische zaken. Dit omdat het product van leer is gemaakt. Een van de redenen is dat leer heel goed beschermd is tegen hitte. Zo kun je makkelijker bij een hete grill gaan staan dan wanneer je een normaal schort draagt. Ook beschermen lederen BBQ schorten ontzettend goed tegen vlekken.

Daarnaast hoef je tijdens het barbecuen nooit meer op zoek naar je tang of spatel, deze kun je namelijk gemakkelijk aan een van de lussen hangen. Daar zou je ook een theedoek aan kunnen hangen om je handen aan af te vegen. In het kleine vakje kun je nog een mesje of een zout vaatje stoppen.
Mocht jij als kok en barbecuer ook je messen bij de hand willen hebben en dus aan je schort willen hangen, dan kan dat. Voor extra tools zou je een messenhouder aan jouw barbecue schort kunnen toevoegen. Deze messenhouder kun je gemakkelijk met twee drukkertjes aan de BBQ schorten hangen en in een bijpassende kleur leer bestellen.

leren barbecue schort
leren bbq schort

‘Handmade’

De lederen schorten van Mr Been zijn perfect voor achter de BBQ. Ze worden met de handgemaakt, op ambachtelijke wijze. Ambachtelijk is natuurlijk een mooi woord, maar wat betekent het in dit geval? Het betekent dat dit product met de hand wordt geknipt, de metalen studs er met een hamer in worden vastgeslagen en het met een doek wordt opgepoetst. Echte ambacht zoals ambacht ooit bedoeld was.
Elk lederen barbecue schort wordt dus met de hand gemaakt, dit in ons atelier in Nederland. Ook zijn daarom kleine aanpassingen aan het schort bij ons gemakkelijk te realiseren.

leren bbq schorten

Waar je ook woont

Of je nou in een groot huis woont op het platteland, of 4 hoog in Amsterdam een leren BBQ schort komt altijd van pas. Of je nou thuis barbecued, in het park, op het strand of op vakantie een leren schort past er altijd perfect bij.

lederen bbq schort

Wat je ook maakt

Of je nou vis, vlees of groente aan het grillen bent een lederen BBQ schort zorgt altijd voor bescherming en ziet er altijd stoer uit. Het beschermt je net zo goed bij het steken van oesters als het grillen van van vlees.

leren bbq schorten

Altijd gezellig

Het is zomer! Ga gezellig met BBQ’en met vrienden en familie, maak het gezellig! Een mooi glas wijn of bier met de mensen om wie je geeft. Dat is toch waar het om gaat!

leren bbq schort bruin
leren schort bbq optimoose

De leren BBQ schorten

Hieronder vind je de leren BBQ schorten. Er zijn 5 verschillende kleuren beschikbaar. De kleur cognac is zonder twijfel de meest populaire, maar als je het aan durft om een keer een gekke keuze te maken, dan is er ook een schort met krokodillen print. Grappig is dat vaak vrouwen kiezen voor een bruine of zwarte kleur, maar dit is natuurlijk per persoon verschillend. Of is het de man die altijd achter de barbecue staat te barbecuen?

Personaliseren
Het is ook mogelijk om de schorten te personaliseren met een logo of met een naam. Personaliseren betekent al het persoonlijke dat jij erop wilt op het schort gegraveerd kan worden. Dit kan een logo, een naam of een stukje tekst zijn. Dit doen wij met behulp van een lasersnijder die alles doet wat wij willen. Stuur het op en wij maken het. Mocht je er niet meteen uit kunnen komen, stuur ons dan een mailtje. Wij denken graag met je mee, niks is (te) gek.

Lees ook:
De 5 tips om je leren schort te onderhouden 
Wie is Mr Been? (Sebastiaan)