Leren keukenschort

Gratis verzending Handgemaakt in NL Personaliseer met tekst & logo Binnen 7 dagen verzonden

leren keukenschort

Leren keukenschorten zijn ontzettend hip. Leren schorten zijn natuurlijk wel bekend van BBQ programma’s, maar ze zijn ook geschikt voor gebruik in de keuken. Leren keukenschorten houden je kleren net zo goed schoon als een gewoon keukenschort, maar ze zijn een stuk stoerder.
Onze leren keukenschorten worden met de hand gemaakt in ons atelier in Wormerveer. Het wordt gemaakt van 2 soorten leer. Van full grain leer en van splitleer. De bandjes zijn gemaakt van full grain leer, de hoogste kwaliteit leer die er te vinden is. De oppervlakte van het leren keukenschort is gemaakt van speciaal bewerkt splitleer. Dit leer wordt in Nederland gelooid. Het is zo behandeld dat het je schort goed beschermt tegen vetvlekken en vocht. Zodat je leren keukenschort ook naar vaak gebruik netjes blijft.

Leren keukenschort als cadeau

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau dan is een leren keukenschort ook een goed idee. Laat dit keukenschort bijvoorbeeld personaliseren met een naam of een logo. Zo geeft je echt een uniek cadeau. Niet alleen omdat het gepersonaliseerd is, maar ook omdat een leren keukenschort een product is wat jaren lang mee gaat.

Professioneel leren keukenschort

Naast voor thuis gebruik is een leren keukenschort natuurlijk ook zeer geschikt voor in de horeca of voor als je een foodtruck hebt. We hebben een uitgebreide collectie leren keukenschorten voor professionals. Als je een aanpassingen wilt aan het schort, bijvoorbeeld extra zakken of een aangepaste lus, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.