Hoe bestel ik een schort met eigen naam of logo?

Je wilt graag een leren schort met een eigen logo of naam er op bestellen? Dat kan bij ons heel gemakkelijk!  Wij kunnen elk logo of naam in het leer branden. Er zijn een aantal keuzes beschikbaar. Zo kun je ervoor kiezen om de naam/het logo direct op het schort te graveren of  ervoor kiezen het eerst op een leren label te graveren en dan op het schort te plaatsen.
Wil je een naam of een woord laten graveren? Dan kun je dit direct bij het bestellen intypen. Vervolgens kun je het lettertype kiezen en de plaats op het schort uitzoeken. Als je een eigen logo wilt laten graveren dan kun je het bestand uploaden en deze direct bij de bestelling meezenden.

Leren schort met eigen logo
Leren schort custom logo
leren schort met bedrijfslogo

Waarom een leren schort met logo?

Er zijn veel verschillende toepassingen voor de leren schorten. De bekende zijn natuurlijk achter de BBQ, in de keuken, in de horeca en in de werkplaats. Het toevoegen van een logo maakt het natuurlijk nog net iets specialer. Het is bijvoorbeeld ontzettend leuk als je het iemand cadeau geeft. Maar ook op professioneel gebied voegt het veel toe wanneer je eigen logo/naam goed zichtbaar is Denk bijvoorbeeld aan een cateringbedrijf dat voor een luxe uitstraling gaat.

Voor de BBQ

Het is ontzettend leuk om aan iemand cadeau te geven die graag achter de BBQ staat. Bijvoorbeeld met zijn eigen naam erop, of bijvoorbeeld met de naam “Masterchef“.
De leren schorten zijn ontzettend populair bij de enthousiaste barbecuer. Ze zijn populair omdat ze er stoer uitzien, maar ook omdat ze erg functioneel zijn. Zo kun je gemakkelijk je theedoek en barbecue-gereedschap aan je schort hangen. Daarnaast beschermt het schort ook goed tegen de hitte van de BBQ. Bekijk het populairste BBQ schort hier.

In de horeca

Een leren schort inclusief eigen logo is natuurlijk perfect voor in de horeca. Dit kan in de bediening of in de keuken zijn. Dit zorgt natuurlijk voor een luxe uitstraling van jouw horecazaak.
Naast de traditionele horeca zijn leren schorten ook ontzettend goed voor bedrijven dat op foodfestivals staan. Ook hier kan het zorgen voor een professionele uitstraling met een stukje marketing. Voor de horeca hebben we een speciaal model gemaakt. Dit model heeft meer draacomfort zodat je deze gemakkelijk de hele dag kunt dragen. Dit is het meest gekozen leren schort voor professionals.

En nog veel meer…

Er zijn nog veel andere opties waarbij een leren schort met eigen logo handig of leuk zou kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan winkels, kapperszaken, werkplaatsen of natuurlijk gewoon thuis in de keuken. Er is genoeg leuks te bedenken.

Heeft u nog inspiratie nodig voor de mogelijkheden? Kijk dan ook eens bij onze accessoires.

Van onze klanten

leren schort cognac met logo
donkerbruin leren schort met eigen logo
leren schort horeca logo

Leren Horeca Schorten

Wil jij een een leren schort voor je bedrijf met een eigen logo? Mr Been maakt een schort op maat met je eigen bedrijfslogo er op. Of je nou een restaurant, bar en catering bedrijf hebt. Een leren schort zorgt voor een stoere en professionele uitstraling.

Twee soorten schortenleren schort met bedrijfslogo

We hebben twee verschillende schorten. Een klein schort welke perfect is voor bedienend personeel. Het schort word geleverd met handig vak voor terminal en horeca portemonnee.

Het lange schort is breed inzetbaar. Het wordt onder andere gebruikt achter de bar, in de keuken of in een winkel. Met een handig vakje en een lus om wat gereedschap en bijvoorbeeld een theedoek aan te hangen.
De horeca versie is gemaakt met kruisbanden voor meer draagcomfort dan het bbq schort. Deze gekruiste banden hebben als voordeel dat het gewicht van het schort op je schouders rust in plaats van in je nek. Hierdoor is het schort ook lange tijd te dragen.

leren schort met naam

Met eigen logo

Er zijn verschillende manieren om een logo het schort te maken. Het logo kan op het schort gemaakt worden door midden van verbranding. Je kan er ook voor kiezen om het logo op een stuk leer te branden en dit op het schort te bevestigen.

Je kan er ook voor kiezen om een stempel te laten maken en het logo in het leer te laten persen. Dit is aan te raden bij grotere oplagen.

Wil jij een schort voor je bedrijf? Neem dan contact met mij op om gelijk de mogelijkheden te bespreken.