Heb je interesse in een van onze schorten voor je bedrijf?
Neem dan contact met mij op, of vraag de prijslijst aan.

Leren Horeca Schorten

Wil jij een een leren schort voor je bedrijf met een eigen logo? Mr Been maakt een schort op maat met je eigen bedrijfslogo er op. Of je nou een restaurant, bar en catering bedrijf hebt. Een leren schort zorgt voor een stoere en professionele uitstraling.

Twee soorten schorten

We hebben twee verschillende schorten. Een klein schort welke perfect is voor bedienend personeel. Het schort word geleverd met handig vak voor terminal en horeca portemonnee.

Het lange schort is breed inzetbaar. Het wordt onder andere gebruikt achter de bar, in de keuken of in een winkel. Met een handig vakje en een lus om wat gereedschap en bijvoorbeeld een theedoek aan te hangen.
De horeca versie is gemaakt met kruisbanden voor meer draagcomfort dan het bbq schort. Deze gekruiste banden hebben als voordeel dat het gewicht van het schort op je schouders rust in plaats van in je nek. Hierdoor is het schort ook lange tijd te dragen.

leren schort eigen logo
leren-schort-met-custom-logo

Met eigen logo

Er zijn verschillende manieren om een logo het schort te maken. Het logo kan op het schort gemaakt worden door midden van verbranding. Je kan er ook voor kiezen om het logo op een stuk leer te branden en dit op het schort te bevestigen.

Je kan er ook voor kiezen om een stempel te laten maken en het logo in het leer te laten persen. Dit is aan te raden bij grotere oplagen.

Wil jij een schort voor je bedrijf? Neem dan contact met mij op om gelijk de mogelijkheden te bespreken.