Houten hakblok met tekst

 

 49,95

Gratis gravering!

Robuuste houten snijplank handgemaakt in Nederland. De plank heeft een afmeting van 40 x 30 x 5cm

This field can't be Empty
This field can't be Empty
This field can't be Empty

Beschrijving

Houten hakblok gratis graveren

Dit houten hakblok is gratis te graveren! Kies een lettertype en plaatsing, vervolgens hoef je alleen de tekst nog in te vullen en de plank wordt speciaal voor jou gepersonaliseerd. Het is mogelijk om tot 20 tekens gratis te laten graveren. Wil je de plank graag zonder gravering bestellen laat dan het tekst veld leeg.

Het houten hakblok

De houten hakblokken wordt bij een lokale meubelmaker gemaakt. Het wordt gemaakt van beukenhout. Dit is een van de beste soorten hout om een hakblok van te maken omdat het niet te hard en niet te zacht is. Bij hardere houtsoorten wordt je mes bot en bij zachtere soorten gaat het hout openstaan wat zorgt voor slechte hygiëne. Deze houten plank is hier de perfecte balans in.

Kenmerken van deze snijplank:

  • 30 x 4o cm
  • 5cm dik
  • zonder sapgeul
  • inclusief leren handvat
  • gewicht 4000 gram
  • houtsoort: beuken

Onderhoud van de plank

Het is belangrijk om de plank goed te oliën. Doe je dit met enige regelmaat, dan is dit een plank die je niet snel zal verslijten. Op het moment dat de plank geleverd is hebben wij deze al 4x in de olie gezet. Hierdoor is er alvast een goed basis aanwezig. De regel van 4 word vaak gehanteerd bij het onderhoud van snijplanken, dit houd het volgende in. Eerst olie je de plank 4x (dit hebben wij dus al gedaan). Vervolgens na 4 dagen, dan 4 weken, vervolgens 4 maanden en uiteindelijk om de 4 jaar. Er zijn verschillende soorten geschikte oliën voor het onderhoud. Zoals druivenpitolie of walnotenolie, welke gewoon in de supermarkt te krijgen zijn.

Extra informatie

Gewicht 4 kg
Afmetingen 40 × 30 × 5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten hakblok met tekst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Artikelnummer: hakblok-groot Categorie: